Uși glisante pentru dulapuri cupe

La moment exista 2 feluri de sisteme fundamentale de uși glisante pentru dulapuri cupe: uși glisante cu sistema de alunecare inferioara (în partea de jos) și uși glisante de alunecare superioara (în partea de sus).
Sisteme de alunecare inferioară (în partea de jos) în Moldova și pe continentul european acest tip de sisteme este foarte răspandit din cauza simplității și siguranței de funcționare.
Ușile reprezintă o rama de aluminiu unde sunt întroduse oglinda sau alte materiale. Greutatea ușilor este minimală, facilitând o funcționare cu o perioada mai lungă de timp comparativ cu sistema de alunecare superioară.
Sistemele de alunecare inferioara se divizează în două categorii: econom și LUX. Nu lucrăm cu cele econom, pentru că reputația pentru noi contează.
Sistemele categoriei LUX aparțin producătorilor europeni: un profil de aluminiu comprimat, conexat cu strecurători speciale. Politica companiei noastre constă în a confecționa doar producție de calitate înaltă, pentru că noi optăm pentru reputația noastră, recomandăm doar sistema de aluminiu Braun (Germania).
Acesta este unul dintre liderii de pe piața producatorilor de accesorii pentru dulapuri cupe. Mișcarea ușoara și silențioasă a ușilor oferă sistemul patentat de rulmenți rezistenți la uzură. Conform indicilor de testare, sistema este proiectata pentru 200000 deschideri/închideri, considerandu-se a fi una dintre cele mai bune pe piața de accesorii pentru dulapuri cupe. În condiiții normale de utilizare, va putea sa funcționeze mai mult de 30 de ani, fără înlocuirea unor piese. Datorita acestui fapt, compania noastra ofera cu indrăzneala pentru aceasta sistema o garanție de 5 ani.
Sistemele de alunecare superioara (în partea de sus) se divizează in 2 categorii: PREMIUM și econom (sisteme econom: SKM-80 etc., cu astfel de sisteme, de asemenea nu lucrăm, pentru că aceste sisteme au o calitate joasă).
Sistemele de alunecare superioara din categoria PREMIUM sunt sisteme foarte scumpe, cu un sistem complex de mecanisme, de aceea aceste dulapuri cupe sunt mai scumpe decât alte dulapuri cupe cu 3-5 mii de lei.
Pentru Moldova, aceste sisteme sunt noi și se utilizează mai rar, pentru că sunt costisitoare. Însa sunt o mare parte de oameni, care nu se îngrozesc la prețuri rîdicate.
Pentru dulapurile cupe din categoria PREMIUM, am ales cea mai sigura sistema germana Top Line de la producătorul de accesorii pentru mobila Hettich.
Producatorii germani sunt lideri in confectionarea sistemelor de uși glisante TOP LINE și cu mult depășesc pe alți producători. Rotilele au o resursă excelentă de lucru, în același timp pot fi suplinite complimentar cu un mecanism de închidere lentă și deschidere lentă.
Alegerea va aparține! 
Mobirise

Sistemul German de uși BRAUN

Sistema de alunecare inferioara (în partea de jos)

Mobirise

Sistemul German de uși BRAUN

Sistema de alunecare inferioara (în partea de jos)

Mobirise

Sistemul German de uși Hettich

Uși glisante de alunecare superioara (în partea de sus)

Mobirise

Mobirise.com